Voor 2 personen
- 2 kopjes glutenvrije pasta
- 2 kopjes gehalveerde tomaatjes
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel tijmblaadjes (vers)
- 1 hand rucola sla, een beetje fijn gesneden
- 1/2 potje zongedroogde tomaten (goede kwaliteit uit pot of
zelfgemaakt)
- Een handje geroosterde pijnboompitjes
- Olijfolie
- Peper
-
Keltisch zeezout
Benodigdheden:
- 1 kom
- Oven
- Ovenschaal
- Bakpan
- 1 kookpan
- Verwarm de oven voor op 175˚C
- Voeg de fijngesneden knoflook, zeezout en tijmblaadjes toe aan een scheut olijfolie
- Voeg hier de halve tomaatjes aan toe en hussel met je handen alles door elkaar
- Leg de tomaatjes met de ronde kant naar beneden in een grote ovenschaal en schuif dit circa 20 minuten de oven in. De tomaatjes moeten zacht zijn.
- Rooster de pijnboompitten in een bakpan
- Kook de pasta in ruim water beetgaar. Giet af en voeg de olijfolie toe
- Voeg nu alle ingrediënten bij elkaar
Bestrooi eventueel met oude kaas of parmezaanse kaas.