Schil de flespompoen en snijd in blokjes (kleine stukjes)
Snijd de venkel ook in kleine stukjes
Verdeel de venkel en flespompoen over een bakplaat of ovenschaal.
Zout en peper er overheen. Giet er olijfolie of kokosolie overheen en hussel goed door elkaar
Dit mag in de oven. Blijf goed opletten. Het is klaar wanneer de pompoen lekker zacht is (maar niet kapot gegrild).
Kook de rijst volgens de verpakking
Hak de noten fijn
Hak de kruiden fijn
Snijd de abrikozen in kleine stukjes
Voeg de noten, kruiden en abrikozen toe aan de gekookte rijst. Meng dit goed door elkaar.
Zodra de pompoen en venkel klaar zijn, mag deze ook bij de rijst.
En klaar.
Tip; Je kunt bovenstaande eten tijdens het diner, lekker met een kippetje of stukje vis. Maar ook voor de lunch. Je kunt het koud eten (maar haal het 30 minuten voor de lunch uit de koelkast)