Ingrediënten:
- 100 gram gekookte quinoa
- 65 gram gekookte couscous (***niet glutenvrij)
- 65 gram appelmoes
-
50 gram appelstroop (die van zonnatura heeft geen toegevoegde suikers)
-
50 gram havermout
-
25 gram chiazaad of
lijnzaad
-
1/4 theelepel zout
-
evt. 50 gram rozijnen of krentjes
Benodigdheden:
- Oven
- Kleine bakvorm
- Bakpapier
- Kom
- Verwarm de oven voor op 175˚C.
- Bekleed de bakvorm met bakpapier.
- Meng de quinoa, couscous, appelmoes en stroop door elkaar.
- Roer dan de havermout, chia- of lijnzaad en zout erdoor.
- Schep eventueel de rozijnen erdoor.
- Giet dit in de voerm en duw stevig aan.
- Bak dit 25 - 30 minuten tot het stevig is.
- Laat het afkoelen en snijd het in repen.
Bewaar in een afgesloten pot.